ANYS 90


En 1990 es va aconseguir el primer premi de la falla infantil en segon secció, aixi com el segon premi del llibret entre tots els llibrets de les falles d'Alzira.

En aquestos últims anys degut al creiximent de la comissió es va construir un cobert per a poder celebrar la festa al carrer.

En 1992 es va celebrar el cinquanta aniversari del seu naiximent. Entre altres activitats extraordinàries celebrades aquest any, es va portar a cap l'edició d'un llibre conmemoratiu, la primera edició del concurs provincial de play-back, així com diverses competicions esportives, com ara la volta a peu al barri, el criterium ciclista, concurs de natació, etc..
També es va celebrar una presentació especial amb la assistència de totes les falleres majors en l'historia de la falla.


Durant aquest deceni es continua celebrant el concurs de play-back, millorant any a any tant la participació com la qualitat dels concursants, fins el punt de convertir-se en uns dels millors concursos de la provincia de València, tant a nivell artistic com de premis, acollint els millors grups en aquesta modalitat.

En 1995 s'aconsegueix el doblet de la segona secció, 1er premi tant en la falla gran com en la falla infantil. A més s'aconsegueix que el ninot, a part de ser el millor de la seua categoria, siga el ninot indultat de de la ciutat d'Alzira, pasant este a formar part del museu faller.

En 1996 li va estar otorgat a la comissió el bunyol d'or amb fulles de llorer col.lectiu.
Aquest mateix any es canvia l'estructura de la carpa del carrer per millorar-la.

En 1997 es tasllada el casal des de la ubicació on havia estat durant molts anys (carrer Doctor Ferran, 11), fins a un local en carrer Doctor Ferran, 108, antiga ubicació de l'empresa cartonatges Suñer, el que suposa un gran esforç d'infraestructura donat que el casal está molt lluny de la ubicació tradicional on es planten les falles.
El mateix any la falla abandona la segona secció per a plantar els monuments en primera secció.

En 1998 és elegida com a fallera major infantil d'Alzira la xiqueta Casandra Ferrer Tatay, membre de la nostra comissió.
També s'aconsegueix el 1er premi de la secció infantil, així com el 2on premi en el monument gran.

La falla trasllada la carpa els dies de falles del carrer Doctor Ferran al carrer Josep pau.

En 1999 la falla aconsegueix el 2on premi de la secció primera en la falla gran.



  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP