ANYS 2000-2009


El segle XXI, comença seguit la trajectòria dels últims anys, intentant engrandir si és el cas més la comissió i consolidant-se en la primera secció. En 2002 el monument gran aconsegueix el 3er premi de secció primera.

En 2003 la falla aconsegueix el 1er premi del llibret de falles en la modalitat "llibre menut" tenint una continuació durant els anys següents amb l'obtenció consecutiva de dos segons premis i un quart, a la mateixa categoria.

A finals del 2003 es torna a traslladar el casal fins a la ubicació actual (carrer Josep Pau, 16 "Llimoneria de Mascarell") on ja havia estat durant alguns anys a final de la dècada dels 70 i principis dels 80.
Este canvi comporta uns mesos de dur treball per part de membres de la comissió amb tal de reacondicionar este local, i deixar-ho en unes condicions òptimes com a casal faller. Aquesta ubicació millora la situació dels dies de falles per estar molt pròxima a la ubicació tradicional on es planten els nostres monuments.
Durant aquest decenni es continua treballant per fer que la falla estiga representada en tots els ambits festers i culturals de la ciutat d'Alzira, destacant el nombrosos premis aconseguits pels xiquets de la nostra comissió en l'apartat de dibuixos de postal nadalenques i similars. Al mateix temps es fan tradicionals distintes festes com ara el concurs gastronòmic, la recepció dels reis mags d'orient, nit vella ..., etc.

Al 2009 la falla aconsegueix el 5é premi del llibret de les falles d'Alzira a la modalitat "Llibret menut", i el 44é als premis de la Generalitat Valenciana per a les activitats de promoció i l'ús del valencià en els llibret de falles en l'ambit de la Comunitat Valenciana, premi molt meritori degut a la gran quantitat dels llibres participants.

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP